Pondělí

polévka: Česnečka                                         
1 – Houbové rizoto s kuř.masem a slaninou,sýr,okurka 
2 – Pečené kuře,červené zelí,BR.K. 
3 – Masová směs,rýže


Úterý
polévka:Zelňačka                                                       
1 – Boloňské špagety,sýr 
2 – Znojemská hovězí pečeně,rýže 
3 – Pivní vepřový řízek,brambory,okurka 

Středa

polévka: Vývar                                                   

1 – Maďarský guláš,H.K. 
2 – Kuř.maso v bramboráku,restovaná zelenina 
3 – Vepřová pečínka,zadělávaná mrkev,brambory 

Čtvrtek

polévka: Uzená 

1 – Ovocné knedlíky s tvarohem (obj.den předem) 

2 – Kuřecí špíz se slaninou,klobásou a cibulí,am.brambory,T.O. 

3 – Pražská hovězí pečeně,rýže 


 
 
 
 

Pátek
polévka: Rajská s těstovinou 
1 – Vepřové ve smetanovo-houbové omáčce,H.K. 
2 –  Vinná klobása,bram.kaše,okurkový salát 
3 – Vepř.plátek(cibule,slanina,hermelín),hranolky,T.O.