Pondělí

polévka:Bramboračka

1)  Smaž.karbanátek,šťouchané brambory,okurka

2)  Krůtí steak se šunkou a sázeným vejcem,am.brambory,T.O.

3)  Vepřový rozlítaný ptáček,rýže

Úterý 

polévka: Pórková
1 –Ďábelská masová směs v bramboráku,zelný salát
2 – Maďarský guláš,těstoviny
3 – Staročeský talíř,špenát,H.K./B.K.

Středa

polévka: Vývar s játrovou rýží
1 – Mletý řízek v sýrovém těstíčku,brambory,okurka
2 – Vepřový závitek plněný krůtími játry,rýže
3 – Moravský vrabec,zelí,H.K.

Čtvrtek

Polévka: Frankfurtská
1 – Pečené kuře na zelenině,rýže

2 – Čočka na kyselo,klobása,sázené vejce,okurka

3 – Svíčková na smetaně,H.K.

Pátek

Polévka: Zabíjačková

1 – Vepřové maso v mrkvi,brambory

2 – Kuřecí kung-pao,rýže

3 – Sýrový špíz s uzeninou,brambory,T.O.