• 21. 09. – 25. 09. 2020

    Pondělí

    polévka: Česnečka                                         
    1 – Houbové rizoto s kuř.masem a slaninou,sýr,okurka 
    2 – Pečené kuře,červené zelí,BR.K. 
    3 – Masová směs,rýže


    Úterý
    polévka:Zelňačka                                                       
    1 – Boloňské špagety,sýr 
    2 – Znojemská hovězí pečeně,rýže 
    3 – Pivní vepřový řízek,brambory,okurka 

    Středa

    polévka: Vývar                                                   

    1 – Maďarský guláš,H.K. 
    2 – Kuř.maso v bramboráku,restovaná zelenina 
    3 – Vepřová pečínka,zadělávaná mrkev,brambory 

    Čtvrtek

    polévka: Uzená 

    1 – Ovocné knedlíky s tvarohem (obj.den předem) 

    2 – Kuřecí špíz se slaninou,klobásou a cibulí,am.brambory,T.O. 

    3 – Pražská hovězí pečeně,rýže 


     
     
     
     

    Pátek
    polévka: Rajská s těstovinou 
    1 – Vepřové ve smetanovo-houbové omáčce,H.K. 
    2 –  Vinná klobása,bram.kaše,okurkový salát 
    3 – Vepř.plátek(cibule,slanina,hermelín),hranolky,T.O.